Eu Nu Votez : EU VOTEZ, EU CONTEZ | Dezbatere electorală: Candidatul USR ... - Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele.

Info Populer 2022

Eu Nu Votez : EU VOTEZ, EU CONTEZ | Dezbatere electorală: Candidatul USR ... - Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele.

Eu Nu Votez : EU VOTEZ, EU CONTEZ | Dezbatere electorală: Candidatul USR ... - Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele.
Eu Nu Votez : EU VOTEZ, EU CONTEZ | Dezbatere electorală: Candidatul USR ... - Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele.

Eu Nu Votez : EU VOTEZ, EU CONTEZ | Dezbatere electorală: Candidatul USR ... - Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele.. Așa că, fără alte introduceri, iată doar câteva din motivele pentru care eu nu mai am nicio simpatie. Aceasta e părerea mea, dar și a multor alegători onești. 21:32 șeful fracțiunii psrm are explicații pentru eșecul lui dodon la alegeri. Poliția germană nu identifică nimic suspect în interiorul și perimetrul secției de votare din frankfurt. Mesajul bunicii a strans pe facebook peste 3.500 de comentarii si.

Nu votez pentru ca nu mi se pare important. Daca era neamt era corect, era capabil sa isi justifice averea, stia sa discute putin si la obiect si mai ales nu. „dacă ei nu închid ședința, noi nu plecăm din parlament. Așa că, fără alte introduceri, iată doar câteva din motivele pentru care eu nu mai am nicio simpatie. Stai acasă, nu vota, votez eu din partea ta.

Eu nu votez ca un bou, doar ca să votez | Irlandezuzu
Eu nu votez ca un bou, doar ca să votez | Irlandezuzu from irlandezu.eu
Bei nu pot să înțeleg cum dracu tu ca român idiot și prost votezi un străin președintele țării tale, după ce este dovedit vânzător de copii români către străini și infractor de instanțele judecătorești din țara ta!! Suntem un popor unit, dar nu avem o viziune a țării. Nu aveam un răspuns, atunci. 21:32 șeful fracțiunii psrm are explicații pentru eșecul lui dodon la alegeri. Nu votez pentru ca nu mi se pare important. Sperăm să vină vremea când acest partid va dispărea, și odată cu el majoritatea infractorilor, hoților și inculților din. Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele. Eu votez cu dan barna.

Dar eu nu știu dacă mai votez vreodată…

Președinte al partidului unității naționale. Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele. Poliția germană nu identifică nimic suspect în interiorul și perimetrul secției de votare din frankfurt. Dar eu nu știu dacă mai votez vreodată… Toată săptămîna ai tras ca un apucat. Asta se traduce prin faptul că mâine trebuie să îl. Oare nu reprezentantul opoziției care a fost delegat pe criterii politice? Eu nu votez așa ceva! Daca era neamt era corect, era capabil sa isi justifice averea, stia sa discute putin si la obiect si mai ales nu. „eu nu sunt nici de stânga, nici de dreapta. Mesajul bunicii a strans pe facebook peste 3.500 de comentarii si. (video) avocatul igor popa spune că vlad plahotniuc ar intenționa să vină în rm până la sfârșitul. Așa că, fără alte introduceri, iată doar câteva din motivele pentru care eu nu mai am nicio simpatie.

Daca era neamt era corect, era capabil sa isi justifice averea, stia sa discute putin si la obiect si mai ales nu. Mesajul bunicii a strans pe facebook peste 3.500 de comentarii si. Președinte al partidului unității naționale. Bei nu pot să înțeleg cum dracu tu ca român idiot și prost votezi un străin președintele țării tale, după ce este dovedit vânzător de copii români către străini și infractor de instanțele judecătorești din țara ta!! Eu nu votez așa ceva!

VIDEO: "La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă ...
VIDEO: "La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă ... from editiedevrancea.ro
Președinte al partidului unității naționale. Daca era neamt era corect, era capabil sa isi justifice averea, stia sa discute putin si la obiect si mai ales nu. Dar ea nu îl vota pe iohannis, pentru că e neamț. Toată săptămîna ai tras ca un apucat. Stai acasă, nu vota, votez eu din partea ta. 21:32 șeful fracțiunii psrm are explicații pentru eșecul lui dodon la alegeri. Nu e nicio diferenta daca dancila intra sau nu in turul 2. Sunt exercitate presiuni enorme pentru ca parlamentul româniei să voteze zilele următoare un proiect legislativ prin care renunțăm la impozitarea veniturilor suplimentare.

Președinte al partidului unității naționale.

Aceasta e părerea mea, dar și a multor alegători onești. Eu nu votez cu iohannis, nu votez nici cu dăncilă. Dar ea nu îl vota pe iohannis, pentru că e neamț. Toată săptămîna ai tras ca un apucat. Stai acasă, nu vota, votez eu din partea ta. Așa că, fără alte introduceri, iată doar câteva din motivele pentru care eu nu mai am nicio simpatie. Caseta pentru minte, inimă şi gură(1995). Eu nu am atacat pe nimeni la persoana,dar vad ca altii au inceput sa ma atace pe aici pentru ca am zis ca votez cu pnl. Noi votăm întotdeauna și pentru cei de acasă. Poliția germană nu identifică nimic suspect în interiorul și perimetrul secției de votare din frankfurt. Oare nu reprezentantul opoziției care a fost delegat pe criterii politice? Desi nu este posibil , ii face pe cei de la pnl. „eu nu sunt nici de stânga, nici de dreapta.

Mesajul bunicii a strans pe facebook peste 3.500 de comentarii si. Suntem un popor unit, dar nu avem o viziune a țării. Sunt exercitate presiuni enorme pentru ca parlamentul româniei să voteze zilele următoare un proiect legislativ prin care renunțăm la impozitarea veniturilor suplimentare. Eu nu votez cu iohannis, nu votez nici cu dăncilă. Dar ea nu îl vota pe iohannis, pentru că e neamț.

Alegeri 11 decembrie - eu NU votez psd, alde sau pru - YouTube
Alegeri 11 decembrie - eu NU votez psd, alde sau pru - YouTube from i.ytimg.com
Sunt exercitate presiuni enorme pentru ca parlamentul româniei să voteze zilele următoare un proiect legislativ prin care renunțăm la impozitarea veniturilor suplimentare. Unii ar vota si un scaun, daca scaunul ala ar fi candidatul psd si ar promite ca mareste pensiile/salariile/ajutoarele. Președinte al partidului unității naționale. Nu votez pentru ca nu mi se pare important. Nu aveam un răspuns, atunci. Am zis ca parerea mea este ca respectiva domnisoara nu are cunostinte suficiente. Aceasta e părerea mea, dar și a multor alegători onești. Eu nu votez așa ceva!

Poliția germană nu identifică nimic suspect în interiorul și perimetrul secției de votare din frankfurt.

„dacă ei nu închid ședința, noi nu plecăm din parlament. Eu nu am atacat pe nimeni la persoana,dar vad ca altii au inceput sa ma atace pe aici pentru ca am zis ca votez cu pnl. Nu e nicio diferenta daca dancila intra sau nu in turul 2. Nu aveam un răspuns, atunci. Toată săptămîna ai tras ca un apucat. Așa că, fără alte introduceri, iată doar câteva din motivele pentru care eu nu mai am nicio simpatie. Eu nu votez cu iohannis, nu votez nici cu dăncilă. Daca era neamt era corect, era capabil sa isi justifice averea, stia sa discute putin si la obiect si mai ales nu. „eu nu sunt nici de stânga, nici de dreapta. Dar eu nu știu dacă mai votez vreodată… Asta se traduce prin faptul că mâine trebuie să îl. Poliția germană nu identifică nimic suspect în interiorul și perimetrul secției de votare din frankfurt. (video) avocatul igor popa spune că vlad plahotniuc ar intenționa să vină în rm până la sfârșitul.

Dar eu nu știu dacă mai votez vreodată… nu vot. Nu votez pentru ca nu mi se pare important.
Advertisement

Iklan Sidebar